Ingrediens

6 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge
  1. KALSIUMKLORID 2-HYDRAT 25KG

    KALSIUMKLORID 2-HYDRAT 25KG

    Kalsiumklorid 25 kg sekk. Blir brukt for å forbedre melkens ysteegenskaper, gi fastere koagel og forbedre koagelets myseavgivning. Tilsettes før osteløpe. Anbefalt dosering 5-20 gr/100 liter melk. Det anbefales å løse opp pulveret i kokende vann før tilsetning.
    Art.nr. 308109
  2. KASEINMERKER 105x60MM RØD
  3. KASEINMERKER 55mm

    KASEINMERKER 55mm

    Kaseinmerker, laget av løpekasein fra melk. Blir brukt til halvfaste og faste ostetyper for merking til f.eks. prøveuttak og sporbarhet
    Art.nr. 303489
  4. KASEINMERKER UTEN TRYKK

    KASEINMERKER UTEN TRYKK

    Art.nr. 309075
  5. OSTELØPE 75/25 Flaske a 1 lit

    OSTELØPE 75/25 Flaske a 1 lit

    Osteløpe/kalveløype 75/25 1 liter. Løpeenzymer brukes for å få melka til å koagulere, samt medvirke ved nedbryting av kasein under lagring og modning. Anbefalt dosering 20-40 ml/100 liter melk.
    Art.nr. 303674
  6. OSTEVOKS G6 GUL

    OSTEVOKS G6 GUL

    Ostevoks gul ca 19 kg. Ostevoks brukes for å beskytte osten, samt gi den en ønsket farge i markedet. Vi har valgt å lagerføre gul ostevoks som standard. Osten dyppes i voksegryter eller vokselinjer. Tykkelsen på vokslaget avgjøres av temperatur og dyppetid.
    Art.nr. 301415

6 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge